Domov
GABER 62
PREDELAVE-VOZIL.SI
PREVOZI


PREVOZI S KOMBIJI

Gorenjski popotnik za prevoz osmih osebSe pogosto srečujete s problemom, kako za skupino do 8 oseb organizirati prevoze na dopust, smučanje, seminarje, predstavitve, oglede, srečanja, sejme, izlete, piknike, družabna srečanja, itd.

Kombi za prevoz osebPonujamo vam možnost, da skupaj rešujemo vaše probleme in se dogovorimo o odpravi teh problemov oziroma se dogovorimo o realizaciji vaših nalog. Mi smo vam v pomoč.

Za vaše potrebe smo pripravljeni izvajati raznovrstne prevoze s kombijem za osem oseb. Lahko so to prevozi vaših obiskovalcev k vam in nato domov, prevozi na seminarje, na razne oglede, na sejme, na srečanja, na prireditve, na izlete, itd.

Odhajate na dopust. Mi vas pripeljemo v pristanišče ali na letališče in vas pridemo iskat. Popeljemo vsa tudi na dopust in vas pridemo iskat.

Kombi za prevoz 8 osebPrevoze izvajamo z udobnimi in klimatiziranimi kombiji. Število sedežev pri vsakem je 8. Renault Traffic je opremljen v skladu s pravilnikom o pogojih, ki jih morajo izpolnjevati vozila s katerimi se vozijo skupine otrok (Uradni List RS, št. 78/99 in št. 58/00).

NOVO: Izvajamo tudi prevoze do 4. oseb na invalidskih vozičkih z do dvema spremljevalcema.

Kombi prilagojen za prevoz invalidov na invalidskih vozičkih - pasoviKombi prilagojen za prevoz invalidov na invalidskih vozičkih - klančina

Pokličite nas na 041 688 787 ali pa nam pošljite e-pošto na naslov info@suma-projekt.si in nam sporočite vaše želje.

OPOMBA: Vozil ni mogoče najeti brez voznika

Zasedenost lahko preverite tule.